Tauragės miesto baseinas

Tauragės mieste duris atvėrė modernus baseinų ir pirčių kompleksas. Čia kiekvienas baseino lankytojas atras visko: norintiems išmokti plaukti ar patobulinti bei palaikyti plaukimo formą - įrengtas 25m ilgio, dviejų takų baseinas. Lankytojai, kurie nori atgauti, atstatyti jėgas po dienos darbų, turi puikia progą, tai padaryti pramoginiame - masažiniame baseine. Čia įrengta įvairiausių oro ir vandens masažų skirtų visam kūnui! Norintiems pasimėgauti oro ir vandens masažais ir tuo pačiu šiluma - siūloma išbandyti daugiau nei 20 baseino lankytojų talpinančią, karšto vandens, sūkurinę vonią.

Baseino komplekse taip pat veiklos atras ir vaikai. Specialiai mažiesiems baseino lankytojams įrengtas vaikų baseinas su švelnios srovės oro geizeriu ir krentančio vandens kriokliuku. Ypatingu mažųjų ir jų tėvelių traukos objektu tampa ir šalia įrengtas 50m ilgio ir daugiau kaip 5m aukščio nusileidimo kalnelis!

Pirčių mėgėjai čia taip pat gali išbandyti net 3 skirtingas pirtis: ypatingai didelio drėgnumo - turkišką pirtį, aukštesnės temperatūros ir mažesnio drėgnumo - rusišką pirtį bei aukštos temperatūros, sausą - suomišką pirtį.

Be abejo, visi baseinai ir pirtys yra pritaikyti žmonėms turintiems negalią.

Projekto detalės

Vieta:
Tauragė
Objektas:
Visuomeninis
Rangovas:
UAB "Tvarkdarys"
Laikotarpis:
2019-2020m.

Kiti projektai