Palangos miesto baseinas

Palangoje, Kretingos g., atidarytas 25 m ilgio 8 plaukimo takelių baseinas su sveikatingumo centru ir viešąja pirtimi.

Įrengėme 25 m ilgio aštuonių plaukimo takelių baseiną, atitinkantį Tarptautinės plaukimo federacijos (FINA) reikalavimus, todėl jame bus galima rengti plaukimo varžybas, taip pat ir tarptautines. Greta sportinio baseino įrengtas 12 m ilgio ir 5 m pločio 2 takelių baseinas, skirtas vaikams mokytis plaukti.

SPA zonoje Pramoginis vaseinas su vandens atrakcionais, Sukūrinė vonia su vandens ir oro masažais, Vaikų braidymo baseinas

Viena iš baseine įdiegtų naujovių – sportinio ir vaikų treniruočių baseinų vandens paviršiaus uždengimas automatinėmis iš vandens iškylančiomis žaliuzėmis su specialiomis ant vandens plaukiojančiomis PVC lamelėmis. Tai užtikrina mažesnį vandens garavimą į aplinką, padeda palaikyti stabilią baseinų vandens temperatūrą bei sumažinti vandeniui pašildyti reikalingos energijos poreikį, taip pat užtikrina geresnį patalpų mikroklimatą.

Pats baseinas ir jame sukomplektuota ir įdiegta sportinė įranga (laiko fiksavimo sistema su atskira švieslente ir lietimo skydeliais, plaukimo lynai su bangų gesinimo įranga, starto bokšteliai šuoliams į vandenį su integruotais sensoriais ir kt.).

Palangos baseine yra įrengta moderni vandens apdorojimo įranga: filtrai užpildyti nano stiklo perlais, vanduo sterilizuojamas per ultravioletines lempas. Tai išties moderni technologija, kuri maksimaliai sumažina chemikalų panaudojimą.

Projekto detalės

Vieta:
Palanga, Kretingos g. 23
Objektas:
Visuomeninis
Rangovas:
UAB "Tvarkdarys"
Laikotarpis:
2018

Kiti projektai